Saturday, 27 August 2011

Inch Loss with Premium Beautiful


SEMALAM WHILE WAITING FOR BERBUKA PUASA, MY MOM TOLD ME THAT SHE WENT TO OUR TAILOR, AUNTY LINDA...MY MOM HANTARKAN KAIN YG I  DPT FROM MY MANAGER AS A SOUVENIR FROM DUBAI UTK BUAT BAJU KURUNG..TP BUKAN BAJU RAYA LA..THEN AUNTY LINDA SGT2 TERPERANJAT SBB MY MOM DAH KURUS...DIA CKP MY MOM SGT SLIM WOO...MANYAK KURUS...

AUNTY LINDA SIAP TANYE MY MOM DIET KE? EXCERCISE KE? MAKAN APE UTK KURUS?...SIMPLE JE MY MOM JAWAP...PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL CORSET..ALMOST 2 MONTHS PAKAI..THEN AUNTY LINDA AMIK MY MOM NEW MEASUREMENT..TAU X MY MOM TURUN 1 INCH FOR BUST, 2 INCH FOR WAIST AND 1 AND I/2 INCH FOR HIP....My mom siap suruh i g ukur dgn aunty linda...ye la..nnti besar pulak baju kurung i kan..since i pon dah slimmer compared to before pakai PREMIUM BEAUTIFUL...

Bukan setakat inch loss, tp berat my mom pon turun 3 kg (1kg in July and 2kg in Aug)...Amazing kan..So my mom sgt la happy sbb dia bole la melaram raya nnti..hehe...

SO uols, ape tunggu lagi??? JOM PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL and achieve INCH LOSS AND WEIGHT LOSS  mcm my mom...

Contact me @ 019-2665590 k

Friday, 26 August 2011

Doa Amalan Harian

From Dr. Fatma's tafsir Al-Quran class

 How to use the Surah Al Fatihah?

 1. To make someone (YOUR Husband/Wife, your children) think of you all the
 time :

 * Read the Al-Fatihah 14 times before going to sleep.

 2. For terminal diseases:

 * Read the Al-Fatihah 41 times and blow it in the water. Drink and take a
 bath with that water.

 3. For the mentally ill:

 * Read the Al-Fatihah 7 times while rubbing the person's head once in the
 morning and once at night, everyday without fail.

 4. When in extreme pain:

 * Read the Al-Fatihah 3 times and blow it in a glass of water and drink
 it.Then, read the Al-Fatihah while rubbing the area that is in pain.

 5. For babies who cry at night or at any time:

 * Read the Al-Fatihah 7 times while rubbing the baby's head.

 6. For injury : ex: Cut, Bee sting, Bleeding, Finger got slammed by the
 door)

 * Read the Al-Fatihah 3 or 7 times, using your thumb, take your saliva
 from the "langit-langit" of your mouth and rub it onto the injured area.


 All of the above INSYAALLAH will work with several conditions:

 * Believe that the Al-Fatihah is the best "penawar" for everything
 * Read it with full "khusyuk"
 * Tawakal to Allah
 * Use it with GOOD "niat" /intentions.

 Untuk yg berhajat: (percepatkan jodoh, memanjangkan jodoh,dikurniakan cahaya mata, sembuhkan penyakit, elakkan dari malapetaka,diampunkan dosa
 dan sebagai nye):

 * Dilakukan pada hari Jumaat selepas sembahyang Asar sehinggalah masuknye waktu Maghrib.
 * duduk menghadap kiblat
 * lakukannye dgn khusyuk dan yakin yg Allah akan membantu kita
 * Baca lah Ya Rahman, Ya Rahim, Ya Allah berulang-ulang sepanjang-panjang kita duduk selepas sembahyang asar sehinggalah masuknye
   waktu maghrib.
 * Masuk sahaja waktu Maghrib, di kala the first "Allahuakbar" dilaungkan,terus lah angkat tangan dan berdoa kepada Allah yg MAHA berkuasa dgn apa yg 
   dihajati.   
        Buat sebanyak 3 Jumaat berturut turut.
        Mintak lah yg baik baik. Niat biar baik. InsyaAllah akan dimakbulkan oleh Allah s.w.t. Wallahualam.

 Notes taken fm Ust Fatma's last lecture session taken by her closest
 friend, Ani:-

 Untuk awet muda both internal & external.

 1.Zikir - Baca
 " Ya Badiyah " 1 x
 " Ya Nur " 1 x
 " Ya Hadi " 1 x
 " Ya Allah " 3 x

 Baca dan tiup ke tapak tangan dan sapu ke raup muka kita pada tiap hari.

 2.Baca ayat Al Waqiah , ayat ke 35,36,37 dan 38, pada tiap selepas
 sembahyang subuh ke air dan minum. (air rawatan dalaman to look young and
 feel young inside)

 3.Baca Al Waqiah tiap tiap hari sebelum tidur kita akan kaya dengan ketenangan jiwa.

 4.Baca Al Waqiah Ayat 19 untuk yang selalu sakit kepala. Moga-moga boleh menghilang/meredakan.


Selamat beramal ('',)

Thursday, 25 August 2011

The NEW me!!!

Hi uols...dah lama i x update my blog...so arini i nak tunjuk kat uol on the progress since the first month i pakai Premium Beautiful until today k...i am so happy...dlm bulan puasa ni, i lose 2.5kg tau...thanks to Premium Beautiful and Lactolite....:)

June 2011


July 2011


Aug 2011




SEPT 2011 (RAYA)

JENG JENG JENG!!!! TUNGGU :)

Friday, 19 August 2011

NEW ADDITION to my BENEFIT collections!!!

Semalam Awien shopping2 kat Sogo...konon2 nak beli kasut raya...tp i was so unlucky la smlm..semua yg i berkenan, sume xde size..uhuhu...then one of my frens ni nak cari lipstick from BENEFIT..so sementara tunggu dia try2 lipstick, Awien pon usha2 la barang2 BENEFIT...lgpon Awien mmg peminat BENEFIT ni..haha...Awien suke sbb product BENEFIT ni sesuai kalau u all nak make-up tp still nmpak natural..i loike!!!...mmg x sah la kalau setakat usha2 je kan..terbeli la this one product called "You REBEL lite". Today is my first day wearing it..and fell in LOOOOOOVVVVVEEEE with this product already.. It's very natural looking and lightweight but gives just the right amount of color and leaves my skin looking very fresh. It evens out my face beautifully and it's super easy to use tau....SUKENYEEEEERRRRR!!!


Benefit's You Rebel Lite is smooth complexion coverage, SPF 15 protection, and a moisturizer all in one. 
Contains antioxidants, aloe vera known for its soothing and moisturizing properties, allantoin for soft, healthy skin, Vitamin A known for its ability to improve skin's elasticity and as a result fight signs of aging and Vitamin E known to protect skin from free radicals.


My BENEFIT collections!!!


 that gal - brightening face primer
  
some kind of gorgeous -the foundation faker
sugarbomb - "sugar rush flush" face powder

smokin' eyes - sexy eye & brow makeover kit

BADgal blue mascara - brightening blue mascara
BADgal plum mascara - eye color intensifying mascara

Creaseless cream eyeshadow - cream shadow/liners that stay put!

eyecon

lip balm

 posetint - poppy-pink tinted lip & cheek stain
lip gloss and lipstick

10 travel kit

just in case


Used to have
1. dr. feelgood - a velvety complexion balm
2. benetint - rose-tinted lip & cheek stain
3. 10 - bronzing & highlighting face powder duo
4. play sticks - concealer, foundation and powder all-in-one!
  Banyak jugak kan???? hahaha..mmg suke with this product..hehe


"Laughter is the best cosmetic, so grin & wear it!" —Jean & Jane Ford, co-founders of BENEFIT

Thursday, 18 August 2011

The Journey Begins ('',)

It's all started in late 2009....when i was way too busy to go to the gym because of my audit work...maklumla masa tu dah senior level...so responsibility pon bnyk..plus my own personal financial crisis at that time..so I had to stop my gym membership...

But honestly i used to be a frequent gym user  before that...starting dengan California Fitness, which then change to Celebrity Fitness..actually the main reason for me joining the gym is because i'm trying to have more work life balance as well as more healthy lifestyle...biasala auditor..we all kalau satu hari x makan fast food, mmg x sah..so sgtla x healthy kan..plus masa tu, if we join the gym, PWC staff will get corporate rate...I get to be a gym member just by paying about RM60 per month...very2 cheap kan...so masa tu berat maintain around 50-55kg..xdela kurus sgt...tp my bodyweight to less fat portion but more muscle...tapi lepas change management to Celebrity, we don't get the corporate rate anymore...since i am too busy to go to the gym, i think not worth it la kan paying membership rate approx RM238 per month but spend less time at the gym...might as well i spend for something else... :)


After quitting the gym, i still do some light exercises.. pegi briskwalk @ frim, jog @ titiwangsa..but that's all about it...the fat started to build once again..berat pon naik..tp buat bodoh je...konon2 ingat yg naik tu muscle..yela tu..haha


Then the time comes when I quit my audit job; and join my current employer..haaa disinilaa my weight naik sgt2!!!! nak tau kenape?

1) satu pasal keje sekarang ni, memang asyik duduk saje - kire cam desk job laa...tak macam audit dulu, ke sana ke mari, always on the go.

2) haa mase lunch plak, banyak masa kan - boleh pilih makanan sedap2, tak macam masa audit dulu, nak cepat, makan jelaa ape yang ada

3) pastu ada saja la jamuan makan2 organised by the department...jamuan birthday la, jamuan dpt bonus la, jamuan new financial year la, jamuan sambut ramadhan la...nnti bulan 9 ni , jamuan raya pulak...mcm mana la berat x naik..ahaks


4) apart from jamuan department, kadang2 buat portluck...saje suke2..makan lg kan...haha

5) pastu every time meeting je, sure ada kuih-muih...kalau meeting pagi, sure ada breakfast..kalau meeting dekat2 time lunch pulak, lunch will be provided...mmg syok g meeting..hehe

Faktor2 diatas la yg menyebabkan berat i naik mendadak....untuk i yg rendah ni (148 cm), my current weight of 58kg ni dah kire obes ok...OMG sepanjang hidup tak pernah seberat ni OK!!! STRESSS giler...Tp salah i jugak..siapa suruh x exercise...sape suruh x control food intake..haish..cume kengkadang je rasa bersalah, and reduce my food intake..tp susah kot sbb i ni tinggal dengan parents..after keje, balik je rumah, food dah ready..dlm fridge tu pulak penuh dgn stock food..so i really can't resist it..huhu

satu lagi from what I read memang metabolism rate will decrease with age...BUT I'M ONLY 28?! so ni pon satu lagi factor why susah sgt nak turunkan berat badan...huhu... :(

Bile weight dah naik ni, mmg frustrated sgt2....shirt keje tak boleh button/ ketat dibadan, seluar keje pun rase ketat especially bhgn pinggang, butt and peha, pastu dengan lebihan lemak kat belakang (bawah bra line), ditambah plak dgn lipatan2 keliling pinggang...huhu buruk sgt2...end up bile g keje, i pakai baju kurung and skirt sahaja...pastu pakai blouse je since shirt keje sume dah x muat...yg lg sedih, bile cousin2 and kawan2 pon ckp i dah berisi..so mmg tercabar habis aaa masa ni...

Then one day in end of April,  i update my FB status "Need to lose some weight"....then my close friend Hane Hassan terus inbox me..tanye whether i interested nak pakai Premium Beautiful corset or not..she did ask me to check out her blog..actually mmg from the beginning pon, i was looking for corset..mmg dah buat survey/research...siap dah try tanye2 and tgk2 dekat Isetan klcc...siap dah google pasal premium beautiful tau..i pon contact la Hane, tanya pasal Premium Beautiful ni in details, how it works and the pricing...mule2 rasa mcm mahal jugak RM2,000 -RM2,200 but bila Hane explain yang its lifetime warranty and once you have Premium Beautiful set, you dont need to spend thousands for bra anymore...a good investment i think..plus good/quality product doesnt come cheap rite ('',)

So, first time tu I dapat consult from Hane, then die suruh I bagi measurement of:
1) Bust- puncak dada
2) Underbust - like your bra line
3) Waist
4) Hip - the peak of ur butt
Esoknye I just SMS my measurement to her. Few days later, Hane came to my office and she helped/showed me on how to put on my PB set...kelakar jugakla rasanye...sebab pakai dlm nursing room...Mule2  pakai Long Girdle, pastu Long Bra then baru Waist Nipper...cume waist nipper je yg terbesar sket...so Hane ckp dia akan tukar for me...this is what i like about Premium Beautiful...there is no such thing as one size fits all...bile dah siap pakai Premium Beautiful, all the flabbiness terus nampak smooth and nmpk ada shape and curve blk...HAPPY SANGAT2 tau :)


Bile dah nmpk instant result ni, i terus jadi bersemangat nak reduce my weight...so my formula for Weight Loss = Premium Beautiful+Balance Diet+Workout.....hopefully this will work in the long run...Insya-allahOK next entry I will write about my experience after wearing PB ok?

STAY TUNED !!!!

Tuesday, 16 August 2011

Siapa nak BONUS RAYA RM4500????

Bila hari raya menjelang tiba, ramai orang yang akan mengeluh sampai berpeluh mengenangkan tentang persiapan untuk hari raya nanti. Memang banyak duit diperlukan untuk beraya ni..Duit raya untuk anak-anak, adik-adik, anak buah, cucu-cucu, cicit-cicit, bla..bla..bla…Duit untuk beli baju raya yang meletop, baju isteri, baju anak, baju parents, mertua…Beli barang untuk persiapan raya, hias rumah, potong rumput, perabot baru, langsir baru…Untuk beli kuih raya, buat open house, berziarah, bersedekah… Berzakat…petrol, tol dan macam-macam lagi

Rasa-rasa duit gaji you all cukup tak untuk persiapan raya ni? Memang selalunya before RAYA, we normally listed all the preparations need to be done in accordance with our existing budget..not more not less..just good enough for our family and ourself... tapi during the shopping time, kita selalu teruja/terpedaya dengan sales and discounts... 70%..50%..90% discount here and there membuatkan kita lupa sekejap ape yang kita dah budget... End up, we spent more and more…kalau gaji tak cukup, kita guna savings…there goes your financial backup after RAYA…So, if we do not have any more financial backup, what will happen to us after the RAYA is over...??? maybe some of us will go for personal loans untuk cover after RAYA…okla bole la…tapi, kan lebih baik if you all amik personal loans untuk sesuatu yang lebih berfaedah dan ada pulangan…rather than just to cover your expenses sahaja…betol tak??? Some of us might swipe credit card…kadang2 swipe lebih dari satu credit card…lama2 hutang credit card pon bertimbun-timbun…hehe

As for me,  Insya-allah, after the RAYA is over, i still have something in my bank account..:)  and now, i would like to share to all of you out there who have realized the importance of improving your financial situation...

By joining our team 
this month (Aug), you will get RM4,500 cash as your 1st income by 10-12th September..and this is confirmed by the company...gedebuk company bagi..tak seronok ker? Dan kalau korang beli Premium Beautiful bulan ni cash, akan jimat banyak sangat….Wow!!!!!!!

Just imagine this RM4500 you have as your FINANCIAL BACKUP AFTER RAYA!!!! So do not waste anymore time…Grab this opportunity NOW!!!!

Banyak lagi benefits yang you all akan dapat after joining my team..

Not just the 1st RM4500, by doing the business constantly and consistently...by duplicating whatsoever your leader and team had done before...you will get....


BIG INCOME EVERY MONTH
BIG SAVING FOR YOUR KIDS, YOURSELF

TRAVELLING AROUND THE WORLD 100% PAID BY THE COMPANY

FREE REWARD FROM ALLAH BY HELPING OTHER PEOPLE CURE THEIR ILLNESS

BIG OPPORTUNITY TO DO CHARITY FOR PEOPLE IN NEED




contact me now and i will show you the easiest way to your
 
Awien
0192665590

Persiapan Hari Raya 2011


Alhamdulillah, masuk hari ni dah 16 hari kita semua berpuasa...Tak lama lagi dah nak raya :)..Bahang sambutan hari raya pon dah mula terasa kan...Lagu2 raya dah berkumandang di corong2 radio dan di shopping mall...org ramai pon dah mula keluar shopping untuk raya...macam semut je Awien tgk org2 yg gi shopping kat Sogo dan Jalan TAR...ish ish ish..

Haa bagaimana dengan persiapan raya you all tahun ini ? Mesti you all semua sekarang ini sibuk buat persiapan untuk sambut kehadiran syawal yang bakal tiba tak lama lagi kan....For me, niat di hati raya tahun ini nak beraya sakan...sebabnye tahun lepas Awien tak dapat beraya pon since Awien kene attend induction programme organised by my new employer...huhu...almost 3 weeks kot the programme...sedih sangat2 sebab x dapat pergi open house..itu yg tahun ni excited sangat2 nak sambut raya...baju raya pon dah siap...tahun ni Awien tempah 4 baju raya...melaram habis aaa...hehe...accessories raya pon dah ada....handbag raya x beli tahun ni...sebab haritu baru lagi beli handbag..so pakai yg tu je kot..kuih raya dah tempah...tp x beli bnyk pon sbb x makan sgt...org datang rumah skarang bukan makan sgt kuih raye pon...sekarang ni cume tinggal nak beli kasut raya and tudung...Insya-Allah, esok nak g shopping with my besties..doakan kitorang dpt memberli k..yelah sure ramai gile org kan..:)


p/s: Walau macam mana excited pon kita dalam membuat persiapan raya, berbelanjalah dengan berhemah k...rancang betol2 ape yg  you all perlu dibeli...kalau tak nnti boleh "pokai"...:)


My baju raya
My handbag raya
Accessories raya

Kuih raya










Monday, 15 August 2011

Cash Rebate for Premium Beautiful

 PROMOTIONAL REBATE IS BACK..!!!

Wow...!!!

Dengan setiap pembelian 
1 SET PREMIUM BEAUTIFUL 

anda layak menerima rebate
starting from RM 225.00 up to RM 4 500.00
ermmmm....konfius ke?..
Okek let me explain to you =)

1 set Premium Beautiful = Rebate RM225
  3 set Premium Beautiful = Rebate RM1000
  5 set Premium Beautiful = Rebate RM1700
    7 set Premium Beautiful = Rebate RM2500  
10 set Premium Beautiful = Rebate RM4500

Menarikkkkan uols..!!
Jadi nak dapatkan rebate nie,
just buat pembelian TUNAI or by CREDIT CARD in a single receipt.
lagi banyak uols beli...
lagi BAAAAAAANNNNYAAKKK REBATE yang MASYUUUKKK..!!!

Just imagine RM 4500 in ur account next month..Fuyyoo!!!
 so inilah masanye untuk anda dapatkan kembali bentuk badan yang menawan...!!

PUSH UP UR BOOBS,
PINGGANG KASI RAMPING
&
RASAILAH KESIHATAN DALAMAN YANG LEBIH TERJAMIN...!!! 
BUKAN UNTUK UOLS SAJE..uR Hubby ALSO AKAN BERPUAS HATI...!!



(imagine lah seronokkan kan if badan macam KIM KARDASHIAN..meletoopp-letop..!!)

*** Dengan setiap pembelian SET PREMIUM BEAUTIFUL
  uols pasti akan dapat 
FREE 
PREMIUM BEAUTIFUL NATURAL WASH
+
SAMPLE MINUMAN NURICH LACTO-LITE


berminat :

0192665590

Penganugerahan SM dan SSM Julai 2011


Last month, on Saturday, 16th of July 2011, berlangsung Penganugerahan SM & SSM di Menara PGRM, Cheras. Hampir sepetang jugakla Awien berada kat sana untuk mengikuti majlis penganugerahan tersebut. 

I was very lucky because i got the chance to attend that event. Memang sangatla best especially bila dapat jumpa dan berkenalan dengan lebih rapat dengan all the leaders as well as business partners yang sama2 berjuang dalam bisness ni. Awien memang sangat teruja tgk kejayaan all the leaders semua. They've inspired me to be just like one of them. Insya-allah, Awien akan berusaha to be like them :) Doakan Awien k ('',)

Btw, theme colour was red. Memang merah all over the place..:) Semua org dressed-up cantik-cantik, wore glamorous clothes and accessories..di tambah pulak dengan make-up yg sesuai..Memang glamor habis,  terasa macam ala-ala attend Oscar Academy Awards pulak..:D Memang besh giler...:) 

So, tanpa membuang masa, enjoy some of the pictures taken during that event k...:)


        Congratulations to my leader,  Izyan Liyana yang dapat award nie =) walaopun dah naik DSM, tetap naik pentas jugak untuk terima award SSM


 Barisan-barisan pemimpin yang menerima anugerah

 Izyan, Rajiah and myself ('',)

wif CDM Salha and Izyan yang tak jemu2 beri semangat dan tunjuk ajar :)

wif CDM hanis..!!


Memang Awien rasa bersyukur sangat sebab dipertemukan dengan business nie. Banyak sangat yang Awien dapat belajar sepanjang jadi usahawan Muslimah Premium Beautiful nie...:) Pengalaman yang sangat bernilai. 

So, for those yang nak experience this kind of journey, you all pon boleh sebenarnyer...:) Semuanya bermula dengan satu langkah jer. Dengan business nie, Insya Allah, you all akan sentiasa raser dihargai and disayangi. Hidup you all akan sentiasa diwarnai dengan warna-warna kehidupan yang sangat cantik. Trust me...:)

Premium Beautiful Untuk Wanita Bersalin



Kali ni Awien nak share dengan uols kenapa Premium Beautiful digalakkan dipakai oleh wanita yang baru bersalin·       

Pemakaian Premium Beautiful oleh wanita yang baru bersalin dapat membantu:-
Merapatkan tulang pinggung
Buang angin dalam badan
Kecutkan rahim
Menyegarkan badan yang lesu dan letih akibat sepanjang proses melahirkan bayi
Mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul-ketul dengan lancar
Mengeluarkan segala sisa kotoran dan air bisa (menggantikan proses tangas) dari rahim
Menyokong rahim dari jatuh
Menyihatkan rahim dan memberi persediaan untuk proses persenyawaan seterusnya (menyeimbangkan semula hormon estrogen dan progestron)
Menghilangkan stretch mark akibat semasa mengandung atau menggaru perut semasa mengandung
Menghangatkan dalam badan dan tidak perlu menggunakan bahan2 seperit param, tapel dan pilis
Melancarkan proses pembuangan air besar
Membanyakkan susu dan mengelakkan bayi dari cirit-birit akibat pemakanan jamu
Merawat luka-luka di dalam rahim mahupun di luar
Menaikkan metabolisma badan membantu mengurangkan berat badan dgn cepat
Membentuk semula payudara, pinggul dan posture badan yang menari
Wanita bersalin 'ceasarian' (kerana tidak boleh bertungku, memakai ubat dan sebagainya) paling digalakkan memakai Premium Beautiful untuk menyihatkan semula rahim anda dan mengelakkan buncit di bawah perut.

Setakat ni dulu k..nnti lain kali Awien share lg k ('',)

Sunday, 14 August 2011

Kenape Setiap Bakal Pengantin Perlu Memakai Premium Beautiful?

Kalau boleh, setiap pengantin sumer nak berbadan camnie, kan?


Dengan pemakaian Premium Beautiful, 

1) Postur badan you all tegak cantik jer biler nak bergambar.Takder la kiter ter'slouch' / terbonkok ketika bergambar. Kan cantik, tue...:)

2) Badan nampak lebih slim, sebab kesan corset Premium Beautiful nie adalah instantly. Means you all akan dapat raser badan you all kecil a few cm / inches from before pakai...:)

3) You all boleh dapat bentuk badan yang lebih curvy...:) Kan cantik kalau nak pakai baju kebarung ker, kebaya ker, gown ker...:) Tak kisah la you all berbadan besar atau kecil, janji curvy...:)

4) Corset Premium Beautiful macam you all tahu, kena pakai minimum 8 hours kan? So, memang sesuai la kiter as a pengantin yang nak pakai baju pengantin lamer-lamer tue...:)

5) Pemakaian Premium Beautiful memang sangat selesa, dan sangat-sangat berbeza dengan corset biasa. You all tak bleh pakai Premium Beautiful ketat-ketat, tapi, still badan you all akan mengecil jugak. So, basically, you all akan selesa sepanjang masa...:)

6) Boleh hide all the bulge or perut buncit. Once pakai, memang dah takder bulge or lebihan lemak, and perut pon akan jadi flat...:)

7) Pemakaian Premium Beautiful akan membuatkan you all kurang lapar,so sesuai la untuk pengantin yang tak lalu nak makan kat meja beradab tue...:)

8) Pemakaian Premium Beautiful akan meng'up'kan asset you all...:)

So, aper tunggu lagi? Kepada semua bakal pengantin, dapatkan your luxurious corset Premium Beautiful from me now...:) Contact me now yer...:) 

Payment Plan for Premium Beautiful

For those who are interested to purchase Premium Beautiful, i'm offering 3 payment plans, which are:
*Full cash
 

*Credit Card
*Installment



For cash installment, the installment plan is as below:
2x byr: rm1000/ mth
3x byr: rm800 1st mth, rm600 for 2nd and 3rd mth
4x byr: rm600 1st mth, rm500/mth for another 3 mth 
5x byr: rm600 1st mth, rm400/mth for another 4 mth
6x byr: rm500 for 1st mth, rm340/mth for another 5 mth
8x byr: rm300/mth for the 1st 7 mth, rm200 for final mth
12x byr: rm200/ mth

Basically, the longer u pay, the price will be more but not exceeding the normal price :)



Anyway, i just nak share to those yang rasa-rasa tak mampu nak bayar secara full or credit card, i have plan pembayaran Premium Beautiful secara installment melalui RHB Easy. Yer, dah namer pon easy, memang senangggggggg sangat....:)

I would suggest you go for 12 months or 18 months.

You can visit RHB Kiosk at any Tesco Outlets, LRT stations. Senang jer...:) Just bring you IC and no documentation required.

Kalau ada cash and credit card lebih baik :) Whatever it is, the choice is yours...:)


Whatever it is, you may call / sms me: 019-2665590 or email me at: farahshazwin@gmail.com

How to Measure your Premium Beautiful size

There are 4 measurements to be made for any purchase of Premium Beautiful corset which are (all measurement must be in CM):

1. Bust: measure your peak (puncak)



2. Underbust: measure your under bust (bawah dada)


3. waist: measure your waist (pinggang)



4. hip: measure your hip (punggung)

Ensure that the measurements are not loose (longgar) so u'll get the perfect sizes of ur corset :)

Provide all of the measurements to me, and I'll convert them to your Premium Beautiful nyer size...:) As simple as that.

Kalau nak suruh i measure pon boleh. Just give me a call, yer. Kalau yang tinggal jauh, you can ask me to send your set of Premium Beautiful yer...:)