Monday, 1 August 2011

FAQs

Soalan-soalan yang biasa org tanya tentang Premium Beautiful Corset 

1. Selesa tak pakai Premium Beautiful Corset ni???
jawapan : Premium Beautiful (PB) diperbuat dr materials exclusive which is kita panggil akwatek and aquadyne, PB x sama mcm rata2 corset kat luar sana...this is Luxury Corset yang mana bila kita sarung je memang dpt rasa lain dan best...comfortable coz it has 360 degree flexibility...boleh pakai up to 24 hours...selesa nak buat kerja apa2 pun...nak kerja,buat kerja rumah even exercise pun boleh pakai...

2. Berapa Lama boleh dapat kesan utk kurus???
jawapan : actually yg ni subjektif sbb PB ni dia menstabilkan hormone badan,tingkatkan metabolism rate, lancarkan peredaran darah dan pecahkan molekul lemak... so kesan dia berbeza utk setiap org...ada yg seminggu dua dh nampak hasil...ada yg sebulan....depends on badan org...cuma apa yg best is once u dah sarung PB, u akan dpt immediate shape dan terus akan loose few inches dan PB akan hadkan pengambilan makanan kita...bukan hilangkan selera makan..so that dia akan membantu kita utk diet naturally...

3. Apa maksud lifetime warranty???
jawapan : lifetime warranty ni dia akan cover kerosakan corset...which is bila corset u rosak..boleh hantar balik repair ad it's FOC...bukan dia ganti the new one ye....so,anytime boleh hantar utk service...

4. Mcm mana nak basuh dan cara penjagaan?
jawapan : just rendamkan dalam air+PB washer and sidai,jgn perah jgn masuk washing machine and jgn sidai under direct sunlight...

5. Mcm mana nak tentukan size???
jawapan : size depends on measurement badan masing2....sbb PB ni bukan one size fits all...dia ikut ukuran badan..ibarat custom made...ukuran badan yang diperlukan is bust,underbust,waist n butt...

6. Brapa harga and Payment???
jawapan : harga pun ikut pada ukuran badan u all..ada 2 category harga...small/med and large size...payment by cash,credit card,rhb easy installment plan and cash installment monthly pun diterima...

7. boleh tak nak pakai by pieces sahaja...satu2...
jawapan : tak digalakkan sbb akan memburukkan lagi bentuk badan kita sbb akan jadi tak propotionate sbb pambahagian lemak jadi x rata.

8. Brapa lama nak kene pakai???
jawapan : minimum 8 hrs per day and drink a lot of water.

9. kalau bersalin c-sect boleh pakai???
jawapan : boleh..once luka dah sembuh...utk permulaan u boleh pakai waist nipper after 3 weeks of delivery...

10. kalau out of malaysia...atau duduk jauh mcm mana nak beli???
jawapan : just provide me your body measurement...saya akan kira size,prepare corset and courier it to your doorstep...

NOW IS THE RIGHT TIME FOR U TO EXPERIENCE PREMIUM BEAUTIFUL


Start Now And You'll See The Difference Right Away!!!

Call Me 019-2665590
Promo On Rebate Will Continue in Aug 2011!!!! SO what are you waiting for...call me and book your appointment NOW!!!!



No comments:

Post a Comment