Sunday, 14 August 2011

Kenape Setiap Bakal Pengantin Perlu Memakai Premium Beautiful?

Kalau boleh, setiap pengantin sumer nak berbadan camnie, kan?


Dengan pemakaian Premium Beautiful, 

1) Postur badan you all tegak cantik jer biler nak bergambar.Takder la kiter ter'slouch' / terbonkok ketika bergambar. Kan cantik, tue...:)

2) Badan nampak lebih slim, sebab kesan corset Premium Beautiful nie adalah instantly. Means you all akan dapat raser badan you all kecil a few cm / inches from before pakai...:)

3) You all boleh dapat bentuk badan yang lebih curvy...:) Kan cantik kalau nak pakai baju kebarung ker, kebaya ker, gown ker...:) Tak kisah la you all berbadan besar atau kecil, janji curvy...:)

4) Corset Premium Beautiful macam you all tahu, kena pakai minimum 8 hours kan? So, memang sesuai la kiter as a pengantin yang nak pakai baju pengantin lamer-lamer tue...:)

5) Pemakaian Premium Beautiful memang sangat selesa, dan sangat-sangat berbeza dengan corset biasa. You all tak bleh pakai Premium Beautiful ketat-ketat, tapi, still badan you all akan mengecil jugak. So, basically, you all akan selesa sepanjang masa...:)

6) Boleh hide all the bulge or perut buncit. Once pakai, memang dah takder bulge or lebihan lemak, and perut pon akan jadi flat...:)

7) Pemakaian Premium Beautiful akan membuatkan you all kurang lapar,so sesuai la untuk pengantin yang tak lalu nak makan kat meja beradab tue...:)

8) Pemakaian Premium Beautiful akan meng'up'kan asset you all...:)

So, aper tunggu lagi? Kepada semua bakal pengantin, dapatkan your luxurious corset Premium Beautiful from me now...:) Contact me now yer...:) 

No comments:

Post a Comment