Monday, 15 August 2011

Penganugerahan SM dan SSM Julai 2011


Last month, on Saturday, 16th of July 2011, berlangsung Penganugerahan SM & SSM di Menara PGRM, Cheras. Hampir sepetang jugakla Awien berada kat sana untuk mengikuti majlis penganugerahan tersebut. 

I was very lucky because i got the chance to attend that event. Memang sangatla best especially bila dapat jumpa dan berkenalan dengan lebih rapat dengan all the leaders as well as business partners yang sama2 berjuang dalam bisness ni. Awien memang sangat teruja tgk kejayaan all the leaders semua. They've inspired me to be just like one of them. Insya-allah, Awien akan berusaha to be like them :) Doakan Awien k ('',)

Btw, theme colour was red. Memang merah all over the place..:) Semua org dressed-up cantik-cantik, wore glamorous clothes and accessories..di tambah pulak dengan make-up yg sesuai..Memang glamor habis,  terasa macam ala-ala attend Oscar Academy Awards pulak..:D Memang besh giler...:) 

So, tanpa membuang masa, enjoy some of the pictures taken during that event k...:)


        Congratulations to my leader,  Izyan Liyana yang dapat award nie =) walaopun dah naik DSM, tetap naik pentas jugak untuk terima award SSM


 Barisan-barisan pemimpin yang menerima anugerah

 Izyan, Rajiah and myself ('',)

wif CDM Salha and Izyan yang tak jemu2 beri semangat dan tunjuk ajar :)

wif CDM hanis..!!


Memang Awien rasa bersyukur sangat sebab dipertemukan dengan business nie. Banyak sangat yang Awien dapat belajar sepanjang jadi usahawan Muslimah Premium Beautiful nie...:) Pengalaman yang sangat bernilai. 

So, for those yang nak experience this kind of journey, you all pon boleh sebenarnyer...:) Semuanya bermula dengan satu langkah jer. Dengan business nie, Insya Allah, you all akan sentiasa raser dihargai and disayangi. Hidup you all akan sentiasa diwarnai dengan warna-warna kehidupan yang sangat cantik. Trust me...:)

No comments:

Post a Comment