Sunday, 14 August 2011

PREMIUM BEAUTIFUL: The Best Investment ever !!!

Premium Beautiful merupakan perintis / pioneer kepada pakaian dalam yang mempunyai teknologi Far-Infrared Rays (F.I.R.). Premium Beautiful juga sudah berada dipasaran Malaysia more than 15 years ok..:) So it is not something new kan..:)


Superbrands, iaitu Premium Beautiful merupakan  pakaian dalam yang paling laris dan terhangat di pasaran kerana Premium Beautiful sangat berkualiti dan tahan lama :)


Mendapat pengiktirafan Persatuan Tulang Belakang Amerika Syarikat dan Canada...haaa...corset lainn ade ke???
One stop centre – Premium Beautiful memiliki segala-galanya. Dicipta dengan berkonsepkan 70% kesihatan + 30% kecantikan = 100% keyakinan. Kesihatan badan akan lebih terjamin, Insya Allah, di samping dapat memecahkan lemak Premium Beautiful juga dicipta dengan berkonsepkan mesra pengguna, so si pemakai akan merasa selamat dan selesa dengan pemakaian Premium Beautiful nie.. =) beshhkan
     
            Teknologi datang dari 3 buah negara maju:
a) Amerika Syarikat - Jahitan stereoscopic iaitu jahitan yang tahan regangan. So, that's why Premium Beautiful nie pakai berapa lamer pon takkan regang...:)
b) Germany - Fabrik aquatech dan aquadyne, iaitu fabrik di mana ia mampu seimbangkan suhu badan dan tidak meresap peluh. Oleh itu, pemakaian Premium Beautiful untuk jangka masa selama 8 jam sehari tidak akan mengeluarkan sebarang bau...:)
c) Japan - Teknologi F.I.R.
     
SEMUA ORANG MAMPU MILIKI Nye..!!!
Paling bestttt adalah Jaminan seumur hidup..:)... So, sebarang kerosakan akan direpair secara Free Of Charge...:)  sampai biler-biler...:)


SO DON'T WAIT ANYMORE!!! THE LATER U WEAR IT, THE LONGER U WILL HAVE TO BEAR PAIN AND ALL THE EXCESS FAT.

No comments:

Post a Comment