Thursday, 15 December 2011

Serlahkan Keyakinan dengan PREMIUM BEAUTIFUL SHORT BRASSIERE


Yang dah pernah pakai Premium Beautiful corset, mesti you all dah tahu apa yg best about long bra kan?
So short bra ni actually nye adik-beradik long bra jugak, nama pun adik-beradik jadi mmg sama benefitnye dengan long bra..Cuma die tak tutup bahagian atas perut lah…A bit shorter from long bra..ala same length dengan normal bra yang biasa you all pakai tu…Tapi, banyak sangat differencenye dengan normal bra!
Let me story mory keistimewaan Premium Beautiful short bra ni k :)

1. Disulami dengan sinar Far-Infrared Ray yang direka khas berdasarkan kajian  daripada bidang ergonomi. Dapat melindungi badan daripada sinaran UV dengan berkesan serta menggalakkan peredaran darah dan kadar metabolisme. Itu yang banyak testimonial Premium Beautiful boleh tingkatkan milk production for kaum ibu. Di samping itu, ia dapat meningkatkan keanjalan payudara dan menggalakkan pertumbuhan payudara.


2. 3 keping jahitan cawan bra berstereoskopik yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh dan menumpukannya di kedudukan yang betul. 

3. Mempunyai rawan keluli yang berfungsi untuk menegak dan mengukuhkan kedudukan payudara.

4. Reka bentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian depan dapat meningkatkan garis payudara dan menyokong bahagian dada.

5. Reka bentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian belakang dapat mengurangkan lemak di bahagian belakang badan. This is one of the things that i LOVE about Premium Beautiful bra! You all yang hadapi masalah breast kedua dan ketiga kat belakan badan tu, insya-allah akan hilang selepas pakai Premium Beautiful. You just need the right bra!!

6. Bentuk "U" yang direka pada bahagian belakang badan dapat menonjolkan kontur badan yang menarik.

7. Kuasa serapan yang baik, sesuai untuk dipakai seharian. Material kain yang digunakan untuk short bra ni akwatek and akwadyne. Basically memang senang serap peluh dan tidak buat kulit berkuap:)

8. Mempunyai kuasa regangan dalam semua hala yang dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubah reka bentuk asalnya.

9. Pad dada yang direka khas dapat membentuk payudara yang lebih mempersona.

10. Reka bentuk yang elegan menonjolkan keunggulan produk.

  11. Strap yang tebal. Tidak kira kecil ke besar asset you all, strap mesti tak boleh yang spaghetti2 tu, mmg tak cukup utk tampung berat breast….nak nampak sexy utk hubby boleh la, but not utk kesihatan breast ok :)

12. LIFETIME WARRANTY – for any koyak from wear and tear, hook tercabut ke….boleh hantar kat I untuk repair selagi bra you all tu still ada rupa bra, memang boleh hantar repair…

In terms of price pun memang affordable  - its between RM400 to  RM440 sahaja! :)
Dulu I dok beli bra Wacoal pun harga RM300++ jugak….tapi every year kena beli, sebab dah longgar , wire terkeluar la, bengkok la- yelah kite pun pakai bra hari-hari kan…biasalah tu wear n tear…tapi takde warranty, so lepas setahun, ke tong sampahlah jawabnye J

So, what are you waiting for? PM me at 019-2665590 for free consultation and fitting. Jangan tunggu lagi k :)




No comments:

Post a Comment