Monday, 1 August 2011

FAQs

Soalan-soalan yang biasa org tanya tentang Premium Beautiful Corset 

1. Selesa tak pakai Premium Beautiful Corset ni???
jawapan : Premium Beautiful (PB) diperbuat dr materials exclusive which is kita panggil akwatek and aquadyne, PB x sama mcm rata2 corset kat luar sana...this is Luxury Corset yang mana bila kita sarung je memang dpt rasa lain dan best...comfortable coz it has 360 degree flexibility...boleh pakai up to 24 hours...selesa nak buat kerja apa2 pun...nak kerja,buat kerja rumah even exercise pun boleh pakai...

2. Berapa Lama boleh dapat kesan utk kurus???
jawapan : actually yg ni subjektif sbb PB ni dia menstabilkan hormone badan,tingkatkan metabolism rate, lancarkan peredaran darah dan pecahkan molekul lemak... so kesan dia berbeza utk setiap org...ada yg seminggu dua dh nampak hasil...ada yg sebulan....depends on badan org...cuma apa yg best is once u dah sarung PB, u akan dpt immediate shape dan terus akan loose few inches dan PB akan hadkan pengambilan makanan kita...bukan hilangkan selera makan..so that dia akan membantu kita utk diet naturally...

3. Apa maksud lifetime warranty???
jawapan : lifetime warranty ni dia akan cover kerosakan corset...which is bila corset u rosak..boleh hantar balik repair ad it's FOC...bukan dia ganti the new one ye....so,anytime boleh hantar utk service...

4. Mcm mana nak basuh dan cara penjagaan?
jawapan : just rendamkan dalam air+PB washer and sidai,jgn perah jgn masuk washing machine and jgn sidai under direct sunlight...

5. Mcm mana nak tentukan size???
jawapan : size depends on measurement badan masing2....sbb PB ni bukan one size fits all...dia ikut ukuran badan..ibarat custom made...ukuran badan yang diperlukan is bust,underbust,waist n butt...

6. Brapa harga and Payment???
jawapan : harga pun ikut pada ukuran badan u all..ada 2 category harga...small/med and large size...payment by cash,credit card,rhb easy installment plan and cash installment monthly pun diterima...

7. boleh tak nak pakai by pieces sahaja...satu2...
jawapan : tak digalakkan sbb akan memburukkan lagi bentuk badan kita sbb akan jadi tak propotionate sbb pambahagian lemak jadi x rata.

8. Brapa lama nak kene pakai???
jawapan : minimum 8 hrs per day and drink a lot of water.

9. kalau bersalin c-sect boleh pakai???
jawapan : boleh..once luka dah sembuh...utk permulaan u boleh pakai waist nipper after 3 weeks of delivery...

10. kalau out of malaysia...atau duduk jauh mcm mana nak beli???
jawapan : just provide me your body measurement...saya akan kira size,prepare corset and courier it to your doorstep...

NOW IS THE RIGHT TIME FOR U TO EXPERIENCE PREMIUM BEAUTIFUL


Start Now And You'll See The Difference Right Away!!!

Call Me 019-2665590
Promo On Rebate Will Continue in Aug 2011!!!! SO what are you waiting for...call me and book your appointment NOW!!!!



Kelebihan berpuasa dan pemakaian Premium Beautiful di bulan puasa ('',)

1. Mempercepatkan penurunkan berat badan
Tubuh secara automatik akan mencari sumber energi di dalam badan iaitu lemak, semasa berpuasa energi yang masuk akan berkurangan sekaligus mengurangkan berat badan. Tetapi, dengan pemakaian Premium Beautiful semasa berpuasa, pengaliran darah dalam badan menjadi lebih lancar, maka penurunan berat badan lebih cepat lagi.

2. Mengeluarkan toksid /racun dalam badan
Berpuasa selama 30 hari dapat mengeluarkan racun pada tubuh melalui kolon, ginjal, paru-paru, kelenjar dan kulit. Selama makanan tidak masuk ke dalam tubuh, kumpulan lemak akan diubah menjadi energi oleh tubuh dan mengeluarkan zat kimia yang berasal dari asid lemak ke dalam sistem dan dinyahkan melalui organ pembuangan (perpeluhan, pembuangan air besar, kencing).
3. Mencegah stroke
Menurut beberapa penelitian, ia dapat meningkatkan HDL (High Density Lipoprotein) dan menurunkan lemak trigliserol (pembentuk kolesterol LDL-Low Density Liporotein) yang dapat mengganggu kesihatan tubuh kita.

4. Pemberanakkan sel-sel baru lebih cekap
Rasa lapar membuat organ internal didalam tubuh bergerak dan bereaksi ‘melahap’ sel-sel rosak demi memenuhi keperluan makanan. Seterusnya, tubuh akan segera menggantikannya dengan sel-sel baru, agar bisa kembali berfungsi.

5. Memakai Premium Beautiful semasa berpuasa dapat mengekalkan kecergasan badan tanpa rasa kelaparan dan kehausan yang melampau.
Ini adalah kerana kesan grip dan mendakap kemas perut membuatkan anda akan sentiasa rasa kenyang dan bertenaga. Berat akan turun ke berat ideal. Bentuk badan menjadi 'fit and firm' ala-ala anak dara dulu ;-)

So pada yang nak rasa kehebatan Premium Beautiful ni, jom calling2 Awien :-)
Confirm tak menyesal. Pasti akan dapat perubahan yang MENAKJUBKAN!!!Nak pakai baju raya FASHION mana pun BOLEH AJERR!!!

SALAM RAMADHAN to all my muslim friends =)

Syukur, Allah mengizinkan kita mengecapi nikmat Iman & Islam...
Syukur, Allah mengurniakan kita satu bulan yang penuh dengan barokah...
Syukur, Allah jadikan padanya satu malam yang lebih baik dari seribu bulan...
Syukur, Allah naungi kita dengan rahmat dan hidayahnya...
Syukur, Allah pertemukan lagi kita dengan bulan yang mulia ini...