Monday, 15 August 2011

Cash Rebate for Premium Beautiful

 PROMOTIONAL REBATE IS BACK..!!!

Wow...!!!

Dengan setiap pembelian 
1 SET PREMIUM BEAUTIFUL 

anda layak menerima rebate
starting from RM 225.00 up to RM 4 500.00
ermmmm....konfius ke?..
Okek let me explain to you =)

1 set Premium Beautiful = Rebate RM225
  3 set Premium Beautiful = Rebate RM1000
  5 set Premium Beautiful = Rebate RM1700
    7 set Premium Beautiful = Rebate RM2500  
10 set Premium Beautiful = Rebate RM4500

Menarikkkkan uols..!!
Jadi nak dapatkan rebate nie,
just buat pembelian TUNAI or by CREDIT CARD in a single receipt.
lagi banyak uols beli...
lagi BAAAAAAANNNNYAAKKK REBATE yang MASYUUUKKK..!!!

Just imagine RM 4500 in ur account next month..Fuyyoo!!!
 so inilah masanye untuk anda dapatkan kembali bentuk badan yang menawan...!!

PUSH UP UR BOOBS,
PINGGANG KASI RAMPING
&
RASAILAH KESIHATAN DALAMAN YANG LEBIH TERJAMIN...!!! 
BUKAN UNTUK UOLS SAJE..uR Hubby ALSO AKAN BERPUAS HATI...!!



(imagine lah seronokkan kan if badan macam KIM KARDASHIAN..meletoopp-letop..!!)

*** Dengan setiap pembelian SET PREMIUM BEAUTIFUL
  uols pasti akan dapat 
FREE 
PREMIUM BEAUTIFUL NATURAL WASH
+
SAMPLE MINUMAN NURICH LACTO-LITE


berminat :

0192665590

Penganugerahan SM dan SSM Julai 2011


Last month, on Saturday, 16th of July 2011, berlangsung Penganugerahan SM & SSM di Menara PGRM, Cheras. Hampir sepetang jugakla Awien berada kat sana untuk mengikuti majlis penganugerahan tersebut. 

I was very lucky because i got the chance to attend that event. Memang sangatla best especially bila dapat jumpa dan berkenalan dengan lebih rapat dengan all the leaders as well as business partners yang sama2 berjuang dalam bisness ni. Awien memang sangat teruja tgk kejayaan all the leaders semua. They've inspired me to be just like one of them. Insya-allah, Awien akan berusaha to be like them :) Doakan Awien k ('',)

Btw, theme colour was red. Memang merah all over the place..:) Semua org dressed-up cantik-cantik, wore glamorous clothes and accessories..di tambah pulak dengan make-up yg sesuai..Memang glamor habis,  terasa macam ala-ala attend Oscar Academy Awards pulak..:D Memang besh giler...:) 

So, tanpa membuang masa, enjoy some of the pictures taken during that event k...:)


        Congratulations to my leader,  Izyan Liyana yang dapat award nie =) walaopun dah naik DSM, tetap naik pentas jugak untuk terima award SSM


 Barisan-barisan pemimpin yang menerima anugerah

 Izyan, Rajiah and myself ('',)

wif CDM Salha and Izyan yang tak jemu2 beri semangat dan tunjuk ajar :)

wif CDM hanis..!!


Memang Awien rasa bersyukur sangat sebab dipertemukan dengan business nie. Banyak sangat yang Awien dapat belajar sepanjang jadi usahawan Muslimah Premium Beautiful nie...:) Pengalaman yang sangat bernilai. 

So, for those yang nak experience this kind of journey, you all pon boleh sebenarnyer...:) Semuanya bermula dengan satu langkah jer. Dengan business nie, Insya Allah, you all akan sentiasa raser dihargai and disayangi. Hidup you all akan sentiasa diwarnai dengan warna-warna kehidupan yang sangat cantik. Trust me...:)

Premium Beautiful Untuk Wanita Bersalin



Kali ni Awien nak share dengan uols kenapa Premium Beautiful digalakkan dipakai oleh wanita yang baru bersalin·       

Pemakaian Premium Beautiful oleh wanita yang baru bersalin dapat membantu:-
Merapatkan tulang pinggung
Buang angin dalam badan
Kecutkan rahim
Menyegarkan badan yang lesu dan letih akibat sepanjang proses melahirkan bayi
Mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul-ketul dengan lancar
Mengeluarkan segala sisa kotoran dan air bisa (menggantikan proses tangas) dari rahim
Menyokong rahim dari jatuh
Menyihatkan rahim dan memberi persediaan untuk proses persenyawaan seterusnya (menyeimbangkan semula hormon estrogen dan progestron)
Menghilangkan stretch mark akibat semasa mengandung atau menggaru perut semasa mengandung
Menghangatkan dalam badan dan tidak perlu menggunakan bahan2 seperit param, tapel dan pilis
Melancarkan proses pembuangan air besar
Membanyakkan susu dan mengelakkan bayi dari cirit-birit akibat pemakanan jamu
Merawat luka-luka di dalam rahim mahupun di luar
Menaikkan metabolisma badan membantu mengurangkan berat badan dgn cepat
Membentuk semula payudara, pinggul dan posture badan yang menari
Wanita bersalin 'ceasarian' (kerana tidak boleh bertungku, memakai ubat dan sebagainya) paling digalakkan memakai Premium Beautiful untuk menyihatkan semula rahim anda dan mengelakkan buncit di bawah perut.

Setakat ni dulu k..nnti lain kali Awien share lg k ('',)