Tuesday, 16 August 2011

Siapa nak BONUS RAYA RM4500????

Bila hari raya menjelang tiba, ramai orang yang akan mengeluh sampai berpeluh mengenangkan tentang persiapan untuk hari raya nanti. Memang banyak duit diperlukan untuk beraya ni..Duit raya untuk anak-anak, adik-adik, anak buah, cucu-cucu, cicit-cicit, bla..bla..bla…Duit untuk beli baju raya yang meletop, baju isteri, baju anak, baju parents, mertua…Beli barang untuk persiapan raya, hias rumah, potong rumput, perabot baru, langsir baru…Untuk beli kuih raya, buat open house, berziarah, bersedekah… Berzakat…petrol, tol dan macam-macam lagi

Rasa-rasa duit gaji you all cukup tak untuk persiapan raya ni? Memang selalunya before RAYA, we normally listed all the preparations need to be done in accordance with our existing budget..not more not less..just good enough for our family and ourself... tapi during the shopping time, kita selalu teruja/terpedaya dengan sales and discounts... 70%..50%..90% discount here and there membuatkan kita lupa sekejap ape yang kita dah budget... End up, we spent more and more…kalau gaji tak cukup, kita guna savings…there goes your financial backup after RAYA…So, if we do not have any more financial backup, what will happen to us after the RAYA is over...??? maybe some of us will go for personal loans untuk cover after RAYA…okla bole la…tapi, kan lebih baik if you all amik personal loans untuk sesuatu yang lebih berfaedah dan ada pulangan…rather than just to cover your expenses sahaja…betol tak??? Some of us might swipe credit card…kadang2 swipe lebih dari satu credit card…lama2 hutang credit card pon bertimbun-timbun…hehe

As for me,  Insya-allah, after the RAYA is over, i still have something in my bank account..:)  and now, i would like to share to all of you out there who have realized the importance of improving your financial situation...

By joining our team 
this month (Aug), you will get RM4,500 cash as your 1st income by 10-12th September..and this is confirmed by the company...gedebuk company bagi..tak seronok ker? Dan kalau korang beli Premium Beautiful bulan ni cash, akan jimat banyak sangat….Wow!!!!!!!

Just imagine this RM4500 you have as your FINANCIAL BACKUP AFTER RAYA!!!! So do not waste anymore time…Grab this opportunity NOW!!!!

Banyak lagi benefits yang you all akan dapat after joining my team..

Not just the 1st RM4500, by doing the business constantly and consistently...by duplicating whatsoever your leader and team had done before...you will get....


BIG INCOME EVERY MONTH
BIG SAVING FOR YOUR KIDS, YOURSELF

TRAVELLING AROUND THE WORLD 100% PAID BY THE COMPANY

FREE REWARD FROM ALLAH BY HELPING OTHER PEOPLE CURE THEIR ILLNESS

BIG OPPORTUNITY TO DO CHARITY FOR PEOPLE IN NEED




contact me now and i will show you the easiest way to your
 
Awien
0192665590

Persiapan Hari Raya 2011


Alhamdulillah, masuk hari ni dah 16 hari kita semua berpuasa...Tak lama lagi dah nak raya :)..Bahang sambutan hari raya pon dah mula terasa kan...Lagu2 raya dah berkumandang di corong2 radio dan di shopping mall...org ramai pon dah mula keluar shopping untuk raya...macam semut je Awien tgk org2 yg gi shopping kat Sogo dan Jalan TAR...ish ish ish..

Haa bagaimana dengan persiapan raya you all tahun ini ? Mesti you all semua sekarang ini sibuk buat persiapan untuk sambut kehadiran syawal yang bakal tiba tak lama lagi kan....For me, niat di hati raya tahun ini nak beraya sakan...sebabnye tahun lepas Awien tak dapat beraya pon since Awien kene attend induction programme organised by my new employer...huhu...almost 3 weeks kot the programme...sedih sangat2 sebab x dapat pergi open house..itu yg tahun ni excited sangat2 nak sambut raya...baju raya pon dah siap...tahun ni Awien tempah 4 baju raya...melaram habis aaa...hehe...accessories raya pon dah ada....handbag raya x beli tahun ni...sebab haritu baru lagi beli handbag..so pakai yg tu je kot..kuih raya dah tempah...tp x beli bnyk pon sbb x makan sgt...org datang rumah skarang bukan makan sgt kuih raye pon...sekarang ni cume tinggal nak beli kasut raya and tudung...Insya-Allah, esok nak g shopping with my besties..doakan kitorang dpt memberli k..yelah sure ramai gile org kan..:)


p/s: Walau macam mana excited pon kita dalam membuat persiapan raya, berbelanjalah dengan berhemah k...rancang betol2 ape yg  you all perlu dibeli...kalau tak nnti boleh "pokai"...:)


My baju raya
My handbag raya
Accessories raya

Kuih raya