Sunday, 2 September 2012

Berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL corset

Berpantang dengan Premium Beautiful corset ni adalah satu alternatif untuk mereka yang ingin berpantang secara moden. Tapi kalau mampu untuk berpantang secara tradisional dan moden, lebih bagus. Memang confirm badan lebih cepat sihat dan mantap.

Kelebihan berpantang dengan Premium Beautiful corset:

1. Easy to wear and time saving. Tak perlu lilit-lilit macam bengkung traditional sampai kene mintak tolong orang ketiga untuk pakaikan. Senang nak ke tandas dan bengkung pun sentiasa kemas dan terletak. Tak macam bengkung traditional - perlu bukak sebelum ke tandas dan lilit semula selepas tu. Kadang-kadang, bile duduk lama-lama, ikatan/lilitan bengkung boleh jadi longgar, so perlu lilit semula. Ini yang menyebabkan ramai kaum ibu berasa malas nak pakai bengkung traditional. One of my customers pernah cakap, dia hanya pakai bengkung tradtional untuk beberapa hari, lepas tu dah malas sebab susah nak ke tandas dan susah nak pakai.




2. Tighten your stomach 
Perut dan rahim akan rasa kemas dan terletak di posisi yang sepatutnya. Takdelah rasa menggelebeh sana sini.

3. Shape your body
Badan kembali ke shape seperti sebelum mengandung or even better than before. Lemak-lemak pun hilang.

4. Reduce cellulite and strechmarks
Makin hari makin hilang cellulite and kesan stretchmarks. Bengkung traditional tak boleh hilangkan stretchmarks yea. Dah ada banyak testimonials from my customers and business partners yang puas hati bila cellulite and strechmarks dah semakin berkurang. As for myself, my cellulite dekat bahagian belakang peha pun dah semakin kurang as compared to before. Alhamdulillah :)

5. Improve blood circulation
Dalam confinement, pergerakan terbatas, nak exercise pun xboleh, peredaran darah jadi kurang memuaskan so badan rasa tak sedap. Dengan bantuan corset ber-FIR ni, blood circulation makin improve. 

6. Milk production
Dalam pada masa yang sama, milk production akan increase. 

Visit http://princesyahir.blogspot.com/2011/02/chapter-2430-milk-supply-increases-with.html for more explanation on the increase in milk production.

One more thing, you can always wear Premium Beautiful sambil breastfeed. Tak ada masalah langsung. Tak susah mana pon, long bra ni sangatla user friendly, just tarik cup bra tue ke bawah, and you're ready to go...:) 


Kalau nak pump pon, tak susah mana..Ni contoh my friend yang pump using madela freestyle :) Tak perlu pasang all the clips pon. 



7. Caesarean 
Kebiasaannye, mereka yang deliver secara caesarean either pakai bengkung lambat or sampai sudah tak pakai langsung. Of course tak boleh mengurut untuk naikkan peranakan. Ada yang pilih untuk pakai bengkung moden,  tapi yang strap biasa sahaja. It is highly recommended for you to wear Premium Beautiful selepas luka betul2 kering dan sembuh. Better and more effective from the normal bengkung moden.


Yang paling best sekali: HABIS PANTANG PON BOLEH CONTINUE PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL CORSET PEGI KEJE dan meneruskan perjuangan turunkan berat badan tanpa heavy diet :)


PREMIUM BEAUTIFUL

VS
Bengkung tradisional
Bengkung moden

 

 SO HAVING SAID ALL THAT, THE CHOICE IS YOURS.

Call me @ 019-2665590/ email me @ farahshazwin@gmail.com for free consultation/fittings

No comments:

Post a Comment