Posts

Showing posts from 2012

KENDURI AQIQAH JUWITA SARI

Image
Alhamdulillah dah selesai majlis aqiqah Juwita Sari @ Labu, N9 hari ni ('',) Hari ni Juwita behave je walaupun orang ramai and cuaca panas..good girl...:)


Juwita would like to say thank you to all her aunties, uncles and cousins for coming to her Aqiqah..Also thank you for the lovely presents and $$..hehe..Datangla visit Juwita lagi k :) Boleh main-main lagi..hehe..To those who cant make it, insya-allah nanti Juwita balik kampung k :)

Kodak moments...enjoy!!!

CFA & FRS "LAS VEGAS and ROCK&ROLL" ANNUAL DINNER 2012

Image
Had a great time with friends and colleagues at the 2012 Annual Dinner CFA & FRS last Thursday, 13 December 2012 at Double Tree by Hilton.The theme for this year is Las Vegas and Rock & Roll. Based on my observation, for this year Annual Dinner, most of us only wear what we have in our closet. Yelah tak perlu membazir sebab of course semua orang ada jeans, jackets, polka dot dress or skirts or glam dress :) But of course those yang sewa the costume won the best dress awards for the nite.
Best Dress Winner Female 1st place: Kak Normah (Show girl) 2nd place: Silia (Hairspray) 3rd place: Irda (Rockers)
Male 1st place: Fikry Aladib (Rockers) 2nd place: Ali (Elvis Presley) 3rd place: Azmi (Elvis Presley)

The performance from PCSB guys was very entertaining..really enjoying it..sporting giler aaa...x sangka tad fon is the choreographer...well done dude!!! good job dancers : aizat, asraf, azmi, abu, hendree, fikry, tad fon..hehe..korang ROCKS!!!
All in all, congratulations to all the CFA commit…

KONSERT ZIKIR TERAPI DIRI HAFIZ HAMIDUN 14 NOV 2012

Image
Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi sebab Awien diberi peluang dan kesempatan untuk menonton Konsert Zikir Terapi Diri Hafiz Hamidun @ Dewan Perdana Felda malam semalam bersempena sambutan Maal Hijrah 1434H. Thank you to my friend, Dang for the info about this concert as well as bought the ticket for me. Thank you to her fiance, Boboy for the chocolate  for our snack during the concert. Maklumlah semua pun tak sempat nak dinner dulu before konsert kan. Very thoughtful of you :)
Beberapa hari sebelum konsert, Awien rasa sangat teruja dan seronok sebab dah agak lama tak menonton konsert berbentuk keagamaan macam ni. Sebelum ini, pernah jugak menonton konsert Raihan dan yang lain-lain. Alhamdulillah syukur :) Sepanjang konsert berlangsung, Awien rasa tenang sangat. Really enjoy the performance although it is simply a recitation of zikir: Astaghfirullah, La ilaha illallah, Subhanallah, Taubatan Nasuha, Hasbi Rabbi, La hawla wa la, Alhamdulillah, Ya Zaljala, Ya Latif, Allah and Lawkana Bai…