Posts

Showing posts from 2013

MY NETBALL JOURNEY

Image
Salam to all my blog readers..... sorry for not updating my blog for quite sometime.... hope it is not too late to wish all of you  SELAMATHARIRAYAAIDILFITRI..MAAFZAHIR &BATIN :)
Pejam celik pejam celik, kita dah pun sampai ke penghujung bulan syawal kan...sebulan kita beraya...sebulan jugak kita dapat open house invitation from all our friends and family...agak2 la kan, berapa kilo agaknya  naik semenjak raya pertama haritu...tipulah kalau x naik langsung unless uols bersukan/beriadah...macam awien, i lose weight (approximately 4-5 kgs) during ramadhan but gain weight (1-2 kgs) during raya...haha...well raya setahun sekali katanye...but it's ok...i just have to start to go to the gym again to keep fit and lose weight...but i missed playing netball...rindu giler kot...teringat zaman2 main netball during uni time and during pwc time...:( 
To all my netball mates, i missed playing netball with each one of you.....:)
#Throwback Warwick Netball Team (Warwick Games 2006 Captain: Di…

BROOKS 10KM RUN 2013

Image
Alhamdulillah syukur :) I managed to complete Brooks 10km Run which was held on 3 March 2013 @ National Stadium Bukit Jalil within 1 hour and 30 minutes. I'm  satisfied with my own achievement given that i hardly go for training before the marathon day. But of course, i did control my diet and sleeping pattern/hours. I envy those frequent runners who finished the run within 1 hour. I wish i can be like them but i've tried my best on that day :)

HOUSEWARMING GIFT: CORELLE PLUM SQUARE SET

Image
Hola readers!!! Dont get it wrong k...this housewarming gift is actually for my younger brother sempena dia nak masuk rumah baru :) 
Simple and sweet right? That's is why i fell in love with this Corelle's dinnerware collection :) Rasa macam nak beli satu set untuk diri sendiri..hehe..tapi macam membazir pulak sebab banyak lagi set pinggan mangkuk kat rumah ni yang belum guna lagi...dulu waktu balik dr UK for good, punyelah memborong potmeirion set pinggan mangkuk..ahaks :) Ditambah pulak dengan set pinggan mangkuk yang my mom borong masa dia study kat US dulu...penuh dah almari..hihi

LIYANA JASMAY'S WEDDING RECEPTION

Image
Alhamdulillah Liyana Jasmay telah pun sah bergelar isteri kepada ahli perniagaan Fathuddin Mazlan pada 2 February 2013 dengan dua kali lafaz. Majlis pernikahan berlangsung di Hotel Seri Pasific, dihadiri oleh kaum keluarga dan rakan rapat kedua-dua belah pihak pengantin.


Pada sebelah malamnya pula berlangsung majlis resepsi sebelah pengantin perempuan i.e. Liyana Jasmay bertempat di Dewan Merdeka, PWTC. Hitam dan putih menjadi pilihan pengantin sebagai warna tema untuk majlis resepsi mereka. Segala gubahan dan hiasan adalah gabungan dua warna tersebut. 
Majlis yang cukup indah ini bertambah meriah dengan kehadiran selebriti2 tempatan. Antaranya Lisa Surihani dan pasangannya, Yusry Halim, Awal Asha'ari dan pasangannya Sha Alyahya, Datin Umie Aida dan pasangan, Erma Fatima, Eja, Zain Ruffedge dan pasangan, Fazura,Mia Maisara dan ramai lagi.
Credit piture from Mia Maisara fb page
Majlis diserikan lagi dengan persembahan "LIVE BAND". Lagu-lagu yang dinyanyikan adalah pilihan Liy…

NATION BUILDERS: STORIES OF THE PROPHETS

Image
Alhamdulillah syukur :) Semalam Awin berkesempatan untuk hadir ke majlis ilmu bersama Pija and Sya yang bertajuk "Nation Builders: Stories of the Prophets" by Shaikh Riad Ouarzazi at Faculty Perubatan, UPM Serdang. Thank you Pija for alerting me about this event as well as invite me to go to this event with you. Thank you Wardina for promoting this event in your FB page :)
It is such a good event, it provides inspiration to change ourselves to be a better person, to change our perception of life..the speaker, Shaikh Riad has a very interesting way to give his talk/dakwah..he loves to visualize it..hence less boring and i really enjoy it...i believe every one get the message/info/ilmu in a fun way :)
So many people came...most of them are UPM students...sejuk hati tengok adik2 semua datang ke majlis ilmu instead of enjoying their friday nights elsewhere...:) Penuh auditorium tu sehinggakan ada yang terpaksa berdiri atau duduk di tangga auditorium..
Here are the summary of "…

BLOOD DONATION: I DID IT

Image
Salam Jumaat semua :) 
Last Wednesday, 23 Jan 2013, there was a blood donation drive organised @ Multipurpose Hall, Twin Towers Fitness Center from 9.30am  to 4.30pm. Honestly speaking, i have never ever donate blood before because i am scared of the needle and i cant stand the smell of blood. However, i would love to try to donate blood at least once in my life..i know that blood donation is a very good charity work..Because it is a precious gift that costs nothing but can save a life :)


Alhamdulillah i did it :) I challenged myself to join blood donation drive last Wednesday 23 Jan 2013 with my  colleagues and boss. Thanks to them for the moral support. Memang nervous sangat2...maklumlah first timer... alhamdulillah managed to let go off my fear and to keep calm throughout the session :) 
Insya-allah will donate again in the future since now i'm not afraid of it anymore :)

The red book :)

HAPPY BIRTHDAY FAIROZ IRFAN, 19 JAN

Image
Semoga panjang umur dan murah rezeki..semoga dikurniakan kebahagiaan berpanjangan...amin
Hope you like the presents!!!!

HAPPY BIRTHDAY EMAK, 02 JAN

Image
Semoga diberikan kesihatan dan kebahagiaan yang berpanjangan :)
Hope you like the presents!!!!

XOXO Abah, Abang, Angah, Alang, Nadia, Juwita and Adik :)