Saturday, 24 November 2012

Congratulations Dang :)

Congratulations Dang and Boboy!!!
Wishing both of you all the love and happiness in the world on your special day, wish all the happiness, love and togetherness forever :) Insya-allah..Amin


Baraka Allahu Lakuma - Lyrics:

We're here on this special day
Our hearts are full of pleasure
A day that brings the two of you
Close together

We're gathered here to celebrate
A moment you'll always treasure
Let's ask Allah to make your love
Last forever

Chorus:
Let's raise our hands
And make du'a
Like the Prophet taught us
And with one voice let's all say
Baraka Allahu lakuma
Wa baraka 'alaykuma
Wa jama'a baynakuma
Fi khayr
(May Allah bless everything for you two
And shower His blessings upon the two of you
And may he bring you together 
In everything that is good)

From now you'll share all your joys
Through hardship support each other
Together worshipping Allah
Seeking His pleasure 

We pray that He will fill your life
With happiness and blessings 
And grant you kids who'll make your home
Filled with laughter

Chorus

Allah barik lahuma
Allah adim hobbahuma
Allah salli wa sallim
'Ala Rasooli Allah
(Allah, bless everything the two of them
Allah, make their love last for ever
Allah, send peace and blessings
Upon the Messenger of Allah)

Allah toub 'alayna
Allah irdha 'anna
Allah ihdi khutana
'Aala sunnat Nabina
(Allah, accept our repentance
Allah, be pleased with us
Allah, guide our footsteps
Along the path of our Prophet)

HIJABISTA WEB LAUNCH @ REDBOX IOI MALL

Alhamdulillah last Wednesday night, Awien berpeluang untuk attend Hijabista Website launch @ Redbox IOI mall, Puchong. To be honest, this is my first time attending this private event, thanks to my mentor, CDM Salha Zain and DSM Ismalina Ishak for such a great opportunity and experience :) 

Team Salha Zain, a true lady; humble yet stylish,successful and inspiring leader, at Hijabista Web launch :)  Just by being part of her team, unintentionally, we are invited and included in this glam circle :)
We really had fun networking and meetin other stylish hijabis :)

#Web Launching Ceremony#





Cake cutting ceremony
Emcee for the nite
Special guest: Irma Hasmie and hubby :)


with my mentor kesayangan: CDM Salha Zain

with my bff aka my direct mentor: DSM Ismalina Ishak
My lovely mentors: DDM Izyan Liyana and DSM Ismalina Ishak
with the Best Dress Award receiver, Arifah Yanez (also from Team Fabulosity)
with DSM Erfa from Team Fabulosity !!!
with pregnant Irma Hasmie :)


with bride to be; DSM Dangmerduwangi from Team Fabulosity. 
with my beautiful sideline, DSM Rajiah Razak
with Kak Suzie, Hijabista krew









Alhamdulillah syukur that i am part of Team Fabulosity which is also under Salha Zain - such an inspiring and dedicated leader! What she already have and achieved, true enough, we can have it too! Coz she will show you how it's done to the detail!

Join Team Salha Zain NOW!


Wednesday, 21 November 2012

HAI-O GARAM BULUH (BAMBOO SALT) PREMIER DRINK

Selama ni kita guna sedikit garam dalam masakan, tapi tak sangka rupanya garam ni boleh jadi bahan makanan yang menyihatkan badan! NO! I am not talking about garam-garam biasa yang ada di pasaraya sana..
Those consist of 99% NaCl (asid) which is not good for our health
  
Introducing GARAM BULUH from Hai-O Marketing Sdn Bhd. Another killer product from the company.  
Very famous product especially within Chinese community in Malaysia and Korea.



Apa istimewanya Garam Buluh ni?
1) Tinggi dalam magnesium

* Mineral untuk jantung
* Membantu mengawal penyakit tekanan darah tinggi
* Membantu penyerapan kalsium
* Mengekalkan keseimbangan bendalir badan
* Mengawal pengecutan otot
* Menguatkan daya ingatan.

2) Menyeimbangkan pH badan supaya cenderung kepada beralkali lemah (pH darah badan yang sihat adalah antara 7.35-7.45). Sisitem imunisasi diperkuatkan dan dapat mencegah jangkitan penyakit.

3) Mengandungi kandungan mineral kalium, kalsium, besi, zink dan magnesium yang lebih tinggi daripada garam biasa.

4) Kebolehan untuk menyingkir radikal bebas dan membuang toksin badan:
* Memperbaiki tubuh badan yang lemah
* Melambatkan proses penuaan

5) Menyembuhkan sel badan yang rosak dan mencegah pertumbuhan sel-sel yang tidak sihat.

6) 3 kali ganda lebih efektif daripada garam biasa untuk membasmi kuman dan mencegah kerosakan gigi.
Memang banyak sangat kelebihan yang you all akan dapat kalau you all memilih Garam Buluh for your daily intake.

Amazing right???

Untuk siapa Garam Buluh ni?
UNTUK SEMUA :)

But based on testimonials, Garam Buluh is highly recommended for

* Pesakit diabetes
* Pesakit darah tinggi
* Pengidap asma
* Pesakit batu karang
* Those yang mempunyai masalah usus
* Those yang mempunyai masalah buah pinggang 
And lots more....:)
  

Ada 3 products from the company yang berasaskan Garam Buluh: 
1) Garam Buluh Premier Drink

2) Garam Buluh Premier Cooking Salt Powder

3) Mineral Coffee

So, kalau you all berminat untuk mencuba Garam Buluh ni, you may contact me for details...:)
Let's lead a healthy lifestyle from today onwards...:)
It's never too late to do so right??

019-2665590 (Awien) / farahshazwin@gmail.com

Tuesday, 20 November 2012

BUSINESS INCENTIVE FOR SALES MANAGER IN NOV 2012

 By achieving Sales Manager level in November 2012
you will be entitled for:

1) Bonus from Hai-O on 12/12/2012 of 
RM4,500 (Premium Beautiful) 
or 
RM6,500 (Biozone Food Purifier)

2) Will be celebrated in an award ceremony in 2013 :)
You can refer my entry "It's My Turn" on how grand and glam was the last award in March 2012!!

3) FREE once a week class at Green Leaders Academy Malaysia 
(GLAM), TTDI and 2 times a week classes at stockist B32, Gombak

4) FREE and direct coaching from ME! and join more than 30 members in 
TEAM FABULOSITY; very positive and hardworking young entrepreneurs and positive environment as your support group! 

I will directly coach you from basic skills to leadership and 
management skills + "on the job" training :)

Myself: Farah Shazwin Daud @ Awien
My direct leader (in the middle), DSM Ismalina Ishak :)

Team Fabulosity with CDM Salha Zain during MUT 19:)
Team Fabulosity : SM/SSM award in March 2012
5) Direct mentoring from GREAT LEADERS such as 
CDM Salha Zain and CDM Hanis Haizi!!
These leaders are currently earning over RM200,000 a month, just from Premium Beautiful!

6) And most importantly, in 2-3 years time, I will groom you to be like 
OUR BIZ MENTORS and earn as much as they do!
CDM Salha Zain
CDM Hanis Haizi
take that step, contact me to find out about this wonderful biz !!!!


I want serious, self motivated, determine candidate - I will groom you to success and help you achieve your DREAMS!

WAIT no more!!!!!



CALL /SMS: Awien 019-2665590 
Facebook : Farah Shazwin Daud

Monday, 19 November 2012

MUA needed URGENTLY!!!

Make Up Artist (MUA) needed URGENTLY

Date: 24th November 2012 (yes..this Saturday!!!)
Event: RED CARPET event


IMPORTANT CRITERIA:

WILLING TO TRAVEL TO TAMAN MELAWATI/BUKIT ANTARABANGSA

REASONABLE PRICING


Please call/sms me @ 019-2665590 or PM me for your quotation.



Sunday, 18 November 2012

Seminar SM/SSM Cycle 3 Green Leaders Group



Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi kerana Awien telah diberi peluang untuk hadir ke Seminar SM/SSM Cycle 3 anjuran Green Leaders Group pada hari Sabtu, 10 November 2012 yang lalu bertempat di Holiday Inn, Glenmarie, Subang. Seminar ni diadakan untuk semua usahawan-usahawan di bawah naungan CDM Hanis Haizi dan CDM Razali Zain,  pengasas Green Leaders Academy Malaysia (GLAM). Awien rasa sangat bertuah sebab dipertemukan dengan kumpulan yang hebat dan telah pun melahirkan ramai usahawan yang berjaya:) Glam telah pun melahirkan 10 orang CDM baru untuk tahun 2012 dan insya-allah more to come in 2013 :)

Sememangnya seminar ini memang sangat-sangat berguna untuk Awien "UPGRADE and IMPROVE" myself and my business. Banyak ilmu dan tips-tips pasal business telah dikongsikan oleh CDM-CDM baru a.k.a "CDM fresh from the oven": CDM Adibah Karimah, CDM Alfaath, CDM Sha Khalid dan  CDM Naa KamaruddinSetiap ilmu yang disampaikan adalah sangat-sangat berguna untuk Awien dan rakan-rakan yang masih baru setahun jagung dalam network marketing business ni untuk lebih berjaya di masa hadapan.

Tidak lupa juga, pengasas GLAM sendiri, CDM Hanis Haizi juga turut sama menyampaikan "motivational talk". Memang terus berkobar-kobar dan bersemangat untuk teruskan perjuangan dalam business ni setelah mendengar presentation from her. Memang berazam nak berjaya seperti Hanis suatu hari nanti. Insya-allah.


Terima kasih yang tak terhingga buat semua leaders Team Fabulosity sebab sudi meluangkan masa di hujung minggu teman kami berseminar especially my direct leader, DSM Ismalina Ishak, yang memperkenalkan Awien kepada business ini dan yang banyak membantu dalam perjalanan business Awien :) Tak lupa juga, terima kasih kepada DDM Izyan Liyana yang banyak memberikan dorongan dan sokongan serta nasihat yang berguna. Thank you to both of you for keep believing in me and never give up on me. Insya-allah i will try my best to be as successful as you are and will keep on fighting till the end. I will put 100% effort and commitment to this business.


Enjoy the pictures !!!

The seminar begins

Me wif CDM Salha, she is so humble even though she's at the top in this business..banyak kata semangat, motivasi yang disampaikan :)
Me with Ika. We just met the nite before the seminar and become friends thereafter..it's all thanks to this business..that's the beauty of this business, you get to meet and know new people and then become friends and families :) I love my business families
Part of Fabulosity family members

Syiekin, Me, Kak Tika and Afzan
Premium Beautiful Top Agent a.k.a Successful Businesswomen 
My IDOLA/ROLE MODEL @ My MENTOR in this business.
She is YOUNG, ELEGANT and SUCCESSFUL

That's all for now. Insya-allah akan berusaha hingga berjaya.

PREMIUM BEAUTIFUL: NOV & DEC 2012 PROMO


Hola ladiesss :)

Just nak beritahu uols, promo cash rebate for Premium Beautiful akan berakhir pada 31 Dec 2012 :)

and ramai sangat yang tanya - ada lagi tak promo with free gift ?

:)

so my promo packages have returned!

PROMO 1

Dengan setiap pembelian

 PREMIUM BEAUTIFUL FULL SET 

via full cash, credit card, AEON Credit or RHB Easy ;

GET FREE PREMIUM BEAUTIFUL SHORT BRA (worth RM538) 
+ PB WASH (worth RM42)



PROMO 2

Dengan setiap pembelian 

PREMIUM BEAUTIFUL FULL SET 

via full cash, credit card, AEON Credit or RHB Easy ;

GET FREE 1 BOX BB PLUS COLLAGEN  (worth RM180) 
+ PB WASH (worth RM42) 
+ CASH REBATE RM150



PROMO  3 - SHORT BRA
Dengan setiap pembelian 
Premium Beautiful short bra



GET FREE PB WASH (worth RM42) 

+ goody bag with Garam Buluh, Lactolite and BB Plus Collagen sample (worth RM50)



PROMO 4 – BIOZONE FOOD PURIFIER

Bersihkan barang mentah anda yang banyak sangat toxin  tu!

toxin ni takkan hilang walaupun dimasak

Watch this video to see the demo!



Dengan setiap pembelian 
Biozone Food purifier 

GET CASH REBATE OF RM250

 + FREE ONE BOX OF THESE PRODUCTS ;


1) Garam Buluh –untuk cleanse and detox your body, especially good to lower cholesterol level ;)

2)BB Plus Collagen – untuk kulit halus, mulus berseri ;)

3) Bioever Cream – use this untuk tegangkan problem area  e.g bawah lengan, double chin, knee etc

4) Lactolite – detox your usus! Especially good for those yang ada masalah sembelit, perut buncit etc

5) Biozone car sterilizer - make sure the air in your car is clean from weird smells, debu-debu  etc ;)


Please call/sms/whatsapp 

me for price & discount inquiry :)


contact me 

Awien (019-2665590) 


or 

farahshazwin@gmail.com

alternatively, add me on Facebook and PM me

Saturday, 17 November 2012

Special Invitation to my beloved Clients :)

I would love to invite all of you to meet Shila Amzah and Dayang Nur Faizah this coming 24th November 2012... :) Consider this as my special treat to each one of you for being my loyal customers and clients. Let's take a break from work and ENJOY ourselves on that day. Let's GLAM together ladies :)




Who wants to be my special guest and hang out with me on that day, just let me know k...;) 

Thursday, 15 November 2012

Konsert Zikir Terapi Diri Hafiz Hamidun 14 Nov 2012

Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi sebab Awien diberi peluang dan kesempatan untuk menonton Konsert Zikir Terapi Diri Hafiz Hamidun @ Dewan Perdana Felda malam semalam bersempena sambutan Maal Hijrah 1434H. Thank you to my friend, Dang for the info about this concert as well as bought the ticket for me. Thank you to her fiance, Boboy for the chocolate  for our snack during the concert. Maklumlah semua pun tak sempat nak dinner dulu before konsert kan. Very thoughtful of you :)

Beberapa hari sebelum konsert, Awien rasa sangat teruja dan seronok sebab dah agak lama tak menonton konsert berbentuk keagamaan macam ni. Sebelum ini, pernah jugak menonton konsert Raihan dan yang lain-lain. Alhamdulillah syukur :) Sepanjang konsert berlangsung, Awien rasa tenang sangat. Really enjoy the performance although it is simply a recitation of zikir: Astaghfirullah, La ilaha illallah, Subhanallah, Taubatan Nasuha, Hasbi Rabbi, La hawla wa la, Alhamdulillah, Ya Zaljala, Ya Latif, Allah and Lawkana Bainana. 

Semua zikir-zikir ini dimantapkan dengan tema dengar, lihat dan rasa, yang menjadi elemen utama konsert. Sejuk hati apabila dengar dan lihat semua persembahan especially persembahan Hafiz yang sentiasa tersenyum mengalunkan zikir diiringi eight strings orkestra. Owh Ada persembahan khas oleh Burn & Soul yang dianggotai olehPengarah Filem dan Pelakon, Shamsul Dato’Yusuf Haslam dan Dr. Anwar Fazal. Tak lupa juga konsert ni diserikan dengan persembahan pembukaan oleh artis-artis rakaman Arteffects seperti Izzat Mahadi, Fitri Haris dan Imam Muda Najdi. Antara yang hadir semalam, Prof Dr Muhaya and family, Yatt Hamzah dan Iqram Dinzly. 

Me @ the banner
Me with the lovely ladies
*Persembahan pembukaan*
Imam Muda Najdi
Imam Muda Najdi lagi

*Persembahan Hafiz Hamidun*





Picture credit to Hafiz Hamidun Instagram
Picture credit to Hafiz Hamidun Instagram

*Persembahan Istimewa from Syamsul Yusof*




*Persembahan Penutup*


The show ended at 10.45pm. Rasa cepat sangat masa berlalu. Rasa tak puas tengok konsert ni walaupun dekat 2 jam konsert ni berlangsung.


Sebelum balik, sempat jugak Awien bergambar di luar dewan bersama kawan-kawan. 

Me with my Dang (Team Fabulosity) and Yaya (New friend)
Bergambar dengan bunting pon jadilah :)
Dang
Dang and Yaya :)








Sweet Couple :)

 I'm looking forward to the next Hafiz Hamidun concert InshaAllah. Siapa-siapa nak ikut, joms :)