Posts

Showing posts from February 15, 2013

HOUSEWARMING GIFT: CORELLE PLUM SQUARE SET

Image
Hola readers!!! Dont get it wrong k...this housewarming gift is actually for my younger brother sempena dia nak masuk rumah baru :) 
Simple and sweet right? That's is why i fell in love with this Corelle's dinnerware collection :) Rasa macam nak beli satu set untuk diri sendiri..hehe..tapi macam membazir pulak sebab banyak lagi set pinggan mangkuk kat rumah ni yang belum guna lagi...dulu waktu balik dr UK for good, punyelah memborong potmeirion set pinggan mangkuk..ahaks :) Ditambah pulak dengan set pinggan mangkuk yang my mom borong masa dia study kat US dulu...penuh dah almari..hihi