Wednesday, 21 December 2011

Mission Impossible: GHOST PROTOCOL!!!

Stylish, fast-paced, and loaded with fascinating set pieces. Agree with Roger Ebert of the Chicago Sun-Times who said that the film "is a terrific thriller with action sequences that function as a kind of action poetry". Also agree with Owen Gleiberman of Entertainment Weekly, the movie "brims with scenes that are exciting and amazing at the same time; they're brought off with such casual aplomb that they're funny, too".


 Overall, I think Mission Impossible 4 is one of the best Mission Impossible sequels. I really loikeee the movie :) Thank you Shahnaz for the ticket. Also thank you Shahnaz and Nynna for accompanying me watching this movie on 15 December 2011 at TGV KLCC. Seronokss :)

MI4 Official Traller...Cool habis

MI4 OST: Won't Back Down - Eminem ft Pink 


Saturday, 17 December 2011

Selamat Pengantin Baru: Fairoz and Nadia (Nikah 16 December 2011)




To: Fairoz and Nadia

Congratulations on your marriage!!!  

May you always be warmed by each other's smile, 
Always take time to walk and talk a while, 
Always know deep down you're each other's best friend, 
And enjoy the kind of love that grows and knows no end..

Selamat Pengantin Baru Alang and Nadia.  
Semoga perkahwinan ini kekal hingga ke akhir hayat ('',) Ameen


Pictures time!!!

Hantaran from pihak kami :)
Tema Olive Green and Gold. Prepared and designed by Kak Liza, Floral Heaven Taman Melawati
Tepak Sireh pembuka bicara

Sireh Junjung
Mas Kahwin and Cincin..Solitaire y'all
Duit Hantaran..Recognize the signature??? Hehe
Braun Buffel handbag
Karaoke set...lepas ni boleh aa karok kat umah je...hehe
Estee Lauder Make up set and perfume...i loikeee
Al-Quran and Telekung
Waiting...nervous tu..ehehe

Parents and uncle 





Siap sedia untuk nikah
Gorgeous cousins and nieces :)

Handsome guys in the family

Sweet lil Pia (niece)
Tu dia..cameraman ramai betoi..haha..professional + amatur














To be continued......

Friday, 16 December 2011

Annual Dinner 2011: Pre, During and Post event :)

Enjoy more pictures: pre, during and post event :)
My outfit for the nite: Dress from Dorothy Perkins, Laggings from Marks & Spencer

The Mask...abis muka kene gold dust dia...haha


Other props: Kipas from Venice and Dinner Bag from Siti Azrina's collection..sorry xde gmbarnye



Rehearsal
Myself in black and gold :)
Myself with the gorgeous Shida (best dress nominees and winner) and Sofiah (best dress nominees)
Our emcee for the nite: Sweet couple, Aidil and Syafa

Dari mata turun ke hati..chewahhh..haha..myself with the best dress winner

Myself with the stage manager for the nite, Aizat 

Myself with the killer, Hendree

Myself with our ex-intern, Hanan


Myself with lovely couple, Lutfi and Fizah

The commitees plus K Normah..vogue de vaaassss gitew

Myself and cuan




Myself and Dalila

Thursday, 15 December 2011

Serlahkan Keyakinan dengan PREMIUM BEAUTIFUL SHORT BRASSIERE


Yang dah pernah pakai Premium Beautiful corset, mesti you all dah tahu apa yg best about long bra kan?
So short bra ni actually nye adik-beradik long bra jugak, nama pun adik-beradik jadi mmg sama benefitnye dengan long bra..Cuma die tak tutup bahagian atas perut lah…A bit shorter from long bra..ala same length dengan normal bra yang biasa you all pakai tu…Tapi, banyak sangat differencenye dengan normal bra!
Let me story mory keistimewaan Premium Beautiful short bra ni k :)

1. Disulami dengan sinar Far-Infrared Ray yang direka khas berdasarkan kajian  daripada bidang ergonomi. Dapat melindungi badan daripada sinaran UV dengan berkesan serta menggalakkan peredaran darah dan kadar metabolisme. Itu yang banyak testimonial Premium Beautiful boleh tingkatkan milk production for kaum ibu. Di samping itu, ia dapat meningkatkan keanjalan payudara dan menggalakkan pertumbuhan payudara.


2. 3 keping jahitan cawan bra berstereoskopik yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh dan menumpukannya di kedudukan yang betul. 

3. Mempunyai rawan keluli yang berfungsi untuk menegak dan mengukuhkan kedudukan payudara.

4. Reka bentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian depan dapat meningkatkan garis payudara dan menyokong bahagian dada.

5. Reka bentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian belakang dapat mengurangkan lemak di bahagian belakang badan. This is one of the things that i LOVE about Premium Beautiful bra! You all yang hadapi masalah breast kedua dan ketiga kat belakan badan tu, insya-allah akan hilang selepas pakai Premium Beautiful. You just need the right bra!!

6. Bentuk "U" yang direka pada bahagian belakang badan dapat menonjolkan kontur badan yang menarik.

7. Kuasa serapan yang baik, sesuai untuk dipakai seharian. Material kain yang digunakan untuk short bra ni akwatek and akwadyne. Basically memang senang serap peluh dan tidak buat kulit berkuap:)

8. Mempunyai kuasa regangan dalam semua hala yang dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubah reka bentuk asalnya.

9. Pad dada yang direka khas dapat membentuk payudara yang lebih mempersona.

10. Reka bentuk yang elegan menonjolkan keunggulan produk.

  11. Strap yang tebal. Tidak kira kecil ke besar asset you all, strap mesti tak boleh yang spaghetti2 tu, mmg tak cukup utk tampung berat breast….nak nampak sexy utk hubby boleh la, but not utk kesihatan breast ok :)

12. LIFETIME WARRANTY – for any koyak from wear and tear, hook tercabut ke….boleh hantar kat I untuk repair selagi bra you all tu still ada rupa bra, memang boleh hantar repair…

In terms of price pun memang affordable  - its between RM400 to  RM440 sahaja! :)
Dulu I dok beli bra Wacoal pun harga RM300++ jugak….tapi every year kena beli, sebab dah longgar , wire terkeluar la, bengkok la- yelah kite pun pakai bra hari-hari kan…biasalah tu wear n tear…tapi takde warranty, so lepas setahun, ke tong sampahlah jawabnye J

So, what are you waiting for? PM me at 019-2665590 for free consultation and fitting. Jangan tunggu lagi k :)




Wednesday, 14 December 2011

Annual Dinner 2011: The Night of Masquarade & Fairytale

E&P Finance Annual Dinner 2011: The Night of Maquerade & Fairytale which was held on 9 December 2011 at Hotel Maya, Kuala Lumpur was CFA Club Final Activity for FY2011. Alhamdulillah the event was a great success. Everyone really enjoyed the food and the performances (by professionals and CFA members). Lots of positive feedbacks from the bosses and staff on the location, ballroom decoration, theme of the night and the overall event. The best part of the night was there were 52 lucky draw prizes won by our staff. Congratulations to all the winners!!! p/s:  I'm a bit sad coz i wasn't one of the lucky winners :( I should try again next year. Who knows that i will be lucky next year, hopefully.

Many thanks to the committees involved for all their hardwork to make this event such a memorable and successful one. We managed to pull it through despite few hiccups along the way. Thank you once again team. Really appreciate it :) 

Here are some of the pictures of the night. Enjoy it k :)














Us
Lovely ladies :)

Red Carpet y'all

The main entrance: sofiah and i

p/s: There will be more pictures..i will upload directly to fb later k :)

Signing off for one last time,
Farah Shazwin Daud (Awien)
VP, CFA Club FY2011