Posts

Showing posts from January 16, 2012

WINTER WONDERLAND @ SNOWALK i-CITY

Image
Akhirnya tercapai jugak hasrat i nak tengok i-City secara live. Sebelum ni asyik dengar cerita daripada kawan-kawan atau dari internet je. Malam semalam, I akhirnya berjaya juga menjejakkan kaki ke i-City bersama kawan-kawan, Nynna, Sya and Pija.
Tapi yang tak bestnye, Nynna tertinggal her iphone whereas myself pulak terlupa nak charge camera (battery camera memang kong, tak boleh on langsung). We only realized it during our quick pitsop at Petronas for Maghrib prayer. Frust sangat-sangat. Kalau nak patah balik pon, dah tak berbaloi sebab memang dah nak sampai i-City. Haish, terpaksala berharap pada camera phone Pija to capture all the memorable moments since her camera phone is 5.0 megapixel.
We reached i-City around 8pm ish. Luckily we managed to park at the closer car park (covered car park tau..hehe)..So tak perlu jalan jauh with our jackets.. First impression about this place was very pretty and very colorful. Agaknya berapa la electricity cost for this place kan.
Without wasting …