Friday, 28 September 2012

Charity Walk in support of WORLD HUNGER RELIEF 2012


Hi all!!! One hour to go before we can go home...hooray!!! x sabar nak balik sebab dah x larat nak mengadap kerja....biasala it's friday...normally after lunch time memangla x productive sangat..hihihi..alhamdulillah semua benda2 month end closing dah almost settle..tu pun sebab awien x keluar waktu lunch as usual..tapau je tadi dengan harapan settlekan cepat so that boleh balik awal :)

Just nak share dengan you all semua....in 8 days time, Awien dan kawan2 office akan menyertai charity walk in support of World Hunger Relief 2012...this charity walk will take place on 6 Oct @ Putrajaya...x sabar rasanye..kali ni awien rasa seronok sbb kwn2 office pon join sama...really cant wait :) nnti boleh amik group picture and upload kat fb ramai2...i loikkeeee :)







PIPE 65 representative in MasterChef Malaysia 2 :)


Salam Jumaat yang barakah to all :) Alhamdulillah kita semua masih diberi peluang untuk bernafas di bumi Allah ini. Semoga segala urusan hari ini dipermudahkan. Semoga hari ini lebih baik daripada semalam. Insya-allah

Well, Awien just nak share dengan kawan-kawan semua that one of my friend yang Awin kenal during induction program (PIPE 65) was one of the peserta MasterChef Malaysia 2 :) Siapa lagi kalau bukan Izyan Hani...Am so proud of her..tak sangka ada bakat terpendam rupanya...hehe..

As of today, Izyan still lagi berada dalam rancangan tersebut...walaupun dah dua kali masuk pusingan penyingkiran tapi she still survive..alhamdulillah..

To Izyan Hani: Good Luck and All The Best from all of us, PIPE 65. Kuatkan semangat. Kitorang semua doakan Izyan berjaya k :) You go gurl!!! 



xoxo