Friday, 28 September 2012

Charity Walk in support of WORLD HUNGER RELIEF 2012


Hi all!!! One hour to go before we can go home...hooray!!! x sabar nak balik sebab dah x larat nak mengadap kerja....biasala it's friday...normally after lunch time memangla x productive sangat..hihihi..alhamdulillah semua benda2 month end closing dah almost settle..tu pun sebab awien x keluar waktu lunch as usual..tapau je tadi dengan harapan settlekan cepat so that boleh balik awal :)

Just nak share dengan you all semua....in 8 days time, Awien dan kawan2 office akan menyertai charity walk in support of World Hunger Relief 2012...this charity walk will take place on 6 Oct @ Putrajaya...x sabar rasanye..kali ni awien rasa seronok sbb kwn2 office pon join sama...really cant wait :) nnti boleh amik group picture and upload kat fb ramai2...i loikkeeee :)







No comments:

Post a Comment