HOUSEWARMING GIFT: CORELLE PLUM SQUARE SET

Hola readers!!! Dont get it wrong k...this housewarming gift is actually for my younger brother sempena dia nak masuk rumah baru :) 

Plum (Square)SET 12
4 x Dinner Plate
4 x Luncheon Plate
4 x 23oz Bowl


Simple and sweet right? That's is why i fell in love with this Corelle's dinnerware collection :) Rasa macam nak beli satu set untuk diri sendiri..hehe..tapi macam membazir pulak sebab banyak lagi set pinggan mangkuk kat rumah ni yang belum guna lagi...dulu waktu balik dr UK for good, punyelah memborong potmeirion set pinggan mangkuk..ahaks :) Ditambah pulak dengan set pinggan mangkuk yang my mom borong masa dia study kat US dulu...penuh dah almari..hihi

Comments

Popular posts from this blog

RINDU BERTAMU DI MADINAH DAN MEKAH

9 DAYS SEOUL AND BUSAN TRAVEL ITINERARY DURING SPRING TIME

REMINISCING MY TRIP TO SEOUL (PART 3)